28. marraskuuta 2013

Fiilistelyä Lontooseen

Viikon päästä tähän aikaan ollaa Lontoossa kaverin kanssa ja torstai päivä onkin heti pyhitetty shoppailulle, se on jo päätetty :)En malta odottaa sinne asti!! Sitä ennen kuitenki on vielä pikkujoulut juhlittavana ja vaikka luulin, että vaatevalinnat sinne olisi tehty, niin ylläri ylläri, aloin viimehetkellä miettiä ja arpoa huomisen mekon suhteen. Lopulta päätin mennä tunteelta, se mekko valitaan mikä huomenna tuntuu päällä  parhaimmalta. Täytyy ehtiä jossain välissä hoitaa kaikki kiireelliset jutut pois alta ennen reissua (kuten muistaa soittaa patterien säätäjille, että tulevat jo maanantaina tai tiistaina, jos mielivät päästä edes sisälle, koska turvalukko onkin jo keskiviikkona päällä ;). Ajateltiin käyttää yksi päivä siihen, että lähdetään junalla käymään Windsorissa ja suurena keskiajan fanittjana se linna on pakko päästä kiertämään ja näkemään. Aaah, ne puvut , linnat, ritarit ja silloin!! Unohdetaan se viemäreiden ja juoksevan veden puute sekä suihkussa käynnin tiheys... 

 
Kuvat on wikipediasta napattu.

Häpeäkseni täytyy myöntää, etten ole vielä kertaakaan käynyt Madame Tussaudsilla. Öh, vaikka onhokan tämä monesko kerta Lontoossa kuudes, seitsemäs, kahdeksas... noh, parempi möyhään kuin ei milloinkaan, eli tarkoitus on mennä käymään täälläkin. Jos vain ehditään. Ja kyllähän men tehokkaina tyttöinä ehditään :)




Vähän pyörähdin myös Dorothy Perkinsin netti sivuilla ja kuvan laukku saa luultavasti ensi viikolla uuden kodin Suomesta.



Cream snake zippy satchel
 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti