27. tammikuuta 2014

Takki, joka huutaa mun nimeä!

Voiko ja täytyykö silloin vastustaa kiusausta sortua kyseiseen takkiin, jos se kuukausi toisensa jälkeen pyytää päästä mun naulakkoon roikkumaan, kun käy sitä netistä ihailemassa. Jotenkin olen vielä pystynyt vastustamaan olemaan ostamatta tätä takkia. Olen uskotellut itselleni, että ostan sen vasta Berliinin reissun jälkeen jos sieltä ei löydy jotain vastaavaa... Vielä viisi päivää siis täytyy yrittää hillita sormet näppäimistöllä, etteivät ne paina tilaa nappia. Mutta yritys on nyt todella kova!Long Sleeves Hooded Thickened Fleece Lined Waistband Beam Waist Pockets Korean Style Casual Women's Coat
 
Lace Fashion V Neck  Three Quarter Sheath Mini Dresses

 

 

 
Jostain syystä pitsimekot ovat toinen heikko kohta tällä hetkelä. Johtuu varmaankin siitä, että yksi tietty viininpunainen pitsimekko jäi Lontoon reissulta kaivelemaan, kun kyseistä yksilöä ei mistään löytynyt. Josko se täydellinen pitsimekko vielä jostain ilmaantuisi, tässä pari ihan hyvää vaihtoehtoa  joita harkitsen.

 
Ihan kohta kyllä meinaan alkaa etsiä kesävaatteita, ihan sama paljonko ulkona on pakkasta nyt, mutta pari kuukautta ja kohta on kevät (vastaväitteitä ei oteta kuuleviin korviinkaan joten, hys).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti