10. kesäkuuta 2014

Matti myöhäinen taas maisemissa

Äsh, tiedättekö muuten myös tunteen kun treenit on jäänyt melkein viikon ajan väliin ja oikeastaan syynä on laiskuus ja toisina päivinä se iänikuinen kiire. Vai onko se kiire kuitenkin vain tekosyy laiskotella? Tänäänkin jäi treenit väliin ja huomenna on ihan pakko ottaa aikaa treeneille ihan sit mistä vaan.

Kun tässähän kävi taas perinteiset, tajuttiin sunnuntai-iltana kaverin kanssa, et kuukauden päästä ollaan lentämässä Roomaan. Niin iski totuus (pienoinen paniikki jopa), et niin silloin alkaa meidän Euroopan turnee, ja mitä me on tehty sen eteen? Noh, öh, ostettu lennot Helsingistä Roomaan, Milanosta Bratislavaan ja Wienistä Riikan kautta Helsinkiin. Todettiin, et tarvis varmaan alkaa ostella junalippuja, varata hotelleja ja autoja. Sekä tietysti suunnitella missä käydään ja mitä missäkin tehdään kauanko ollaan yhdessä paikassa. Sunnuntai, maanantai ja myös tää tiistain ilta onkin nyt tieukasti istuttu netin ääressä ja etsitty hotelleja, junia, autoja. Eikä olla vielä ehditty suoda puolikasta ajatustakaan sille, että missä on mitäkin nähtävää ja mitä tehdään missäkin paikassa. Tänään varatiin viimeisetkin hotellit. Autoa ei ehditty vielä ottamaan ja edelleen Bratislava-Wien väli uupuu, mutta ollaan jo voiton puolella. Viimestään viikonloppuna voidaan alkaa kunnolla suunnitella tarkemmin reissun kulkua ja alkaa kahlata läpi matkaoppaita. Nyt meidän reissu tulee menemään niin, et lennetään Roomaan, lähdetään siitä junalla Firenzeen. Ollaan Firenzessä muutama päivä ja siitä jatketaan Bolognaan. Bolognassa ollaan kolme yötä ja yhtenä päivänä tendään päiväreissu Venetziaan niin, et heti aamulla hypätään junaan ja illalla tullaan takas. Sit Bolognasta vuokrataan auto, jolla ajetaan Veronaan, siitä Sirmioneen Gardajärvelle. Herranjestas mikä mesta muuten! Kuvista katellen ihan tajuttoman upeet maisemat. Kolme päivää kierrellään Gardajärvellä ja siitä ajetaan Bergamoon lentokentälle ja lennetään Bratislavaan. Bratislavaan jäädään kolmeks yöksi (joo, hotellin kans lähti ihan lapasesta, otettiin viiden tähden joku öky buotiquehotla!!). Siitä mennään jollain (vielä ei tietoa, bussi, juna, laiva?) Wieniin. Wienissä pöyritään kolme päivää ja siitä lennetään Riikan kautta Hesaan takas. Mä kyllä niin odotan tota reissua! Maisemat ja ruuat tulee kyllä olemaan tällä reissulla kohdillaan.

Ai niin, mutta mähän oon lähdössä ens keskiviikkona jo sinne Gdanskiin ja Sopotiin!!! Tääkin reissu tuli niin nopeesti. Tuntuu et Barcelonassa olosta on ihan ikuisuus! Mulle tulee kiire tutustua tohon Gdanskiin ja Sopottiin, kun en oo tajunnut, et se on jo ens viikolla ehtinyt tutustua yhtään noihinkaan vielä tarkemmin. Tähän Gdanskiin ja Sopotiin palataan ensi tilassa.

Nyt vielä muutama fiilistely kuva aikoinaan Santorinin reissulta. Täällä on kyllä olleet kans yhdet hienoimmista maisemista ja paikoista muutenkin missä oon käynyt.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti