3. maaliskuuta 2015

Päivät käsistä valuu

Päivät käsistä valuu, laulaa Iisa ja olen huomannut kuinka oikeassa ton biisin sanat onkaan. Tai oikeastaan koko Iisan levy, onko se nainen tehnyt levyn mun tän hetken elämästä. Pelottavasti kolahtaa.
Liityin joku aika sitten kirpparikierrätysryhmiin ajatuksena myydä siellä vanhoja vaateita ja muuta kirpparikamaa. Ongelmaksi on muodostunut, että mä olen myynyt vain pari juttua ja ostanut paljon ennemmän. Jotenkin tämä kyllä oli arvattavissa. Tein muutaman ihan todella loistavan löydön, mm. dknyn kesämekon, tiger of swedenin makeet nahka-avokkaat, Burberryn villahuivin ja zaran täydellisesti istuvan nahkatakin! Ja ihan kirpparihinnoin! Musta on oikeesti hienoa, että ihmiset ovat alkaneet kierrättää tavaroita. Noikin kamat mitä oon ostanut, on ollut mulle ihan täydellisesti istuvia löytöjä! Suosittelen siis kirppariryhmiä kaikille, sekä myynti että osto mielessä :) 

Helsingissä on muuten ainakin pari hyvää kirpparia, toinen on kattilahallin kirppari ja toinen veturitallin kirppari. Veturitallin kirppari aukeaa klo 11 vkonloppuisin ja se on aika pieni kirppari, mutta ainakaan viimeksi siellä ei vielä ollut näitä trokareita ja vaki krääsämyyjiä. Toinen hyvä kirppari on Kattilahallin kirppari, joka järkätään Suvilahdessa Kattilahallilla, tää on silloin tällöin, netistä voi tarkistaa aikataulut. Aukeaa klo 12 ja tänne on yleensä jono. Mä en ikinä mene kahdeltatoista, koska en jonottele kirpparille, ihan jo periaatteesta. Kyllä täällä kamaa on vielä myöhemminkin myynnissä. Sit on vielä Kaapelin kirppari, joka järkätään huomattavasti harvemmin, mut on erittäin suosittu ja täältä tekee hyviä löytöjä. Seuraava on ainakin pääsiäisenä ja taitaa olla ihan neljänä päivänä. Mä oon ite menossa perjantaina myymään tonne vaatteitani. Mä en perusta jäähallin kirpparista, ensinnäkin mä en todellakaan viikonloppuna nouse aamulla kasiksi kirpparille ja toisekseen tuol jäähallilla on liikaa ammatimyyjiä mun makuun. Ei kiinnosta ostaa ylihintaista krääsää tai lumppuja keltään. Kesällä tietysti on sit Hietsu, mikä on hyvällä säällä kiva, ihan jo vain muuten vain kesäpäivän viettoonkin. Ainut miinus on, että myös Hietsu aikeaa jo ysiltä ja mä kyllä siihen aikaan lauantaisin tai sunnuntaisin ole edes herännyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti