20. joulukuuta 2013

kunnon shoppaaja

Eikös kunnon shoppaajan mittarina voidaan pitää sitä, kun olkapää hankautuu rikki ostosten kannosta?! Vielä yli viikon jälkeen reissusta lähtee oikeasta olkapäästä nahka, kun Lontoon shoppailureissulla ostoskassin kannosta onnistuin elämäni ekaa kertaa saamaan shoppailu hiertymän!

Tänä vuonna olen onnistunut välttämään joululahjojen ostosten aiheuttaman tuska-ahdistuksen, minkä aiheuttaa yleensä hirveä tungos kaupassa, ei oikein tiedä mitä hakee ja se epämääräinen haahuilu hyllyltä toiselle, kun kaikki lahja ideat tuntuvat haihtuvan savuna ilmaan. Kaikki lahja on kuitenkin kutakuinkin hankittu ja jos jotain kivaa vielä jollekkin löytyy, niin se on vain extraa. Hankin ehdottomasti myös ensi vuonna lahjat jo marraskuussa, kun kaupoissa on väljempää ja valikoimaa paremmin.

Suosittelen samaa muillekin, koska illalla kaupoissa viimeisten lahjojen perässä juoksemisen sijaan nautin mätejä smetanan, punasipulin, suolakurkun kera kyytipoikana lasi tai kaksi unkarilaista valkoviiniä (vodkaa ei sattunut kaappiin ;) sekä strike back:n ykköskauden jaksoja Yleltä (kerrankin jotain vastinetta sille saakelin verolle).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti