24. helmikuuta 2014

Taas on jotain odotettavaa

Nimittäin syksylle varatut lennot! Nyt pääsee elo-syyskuussa jatkamaan kesää Mallorcalle, jihuu! Voin jo sieluni silmin nähdä itseni biitsille tai uima-altaalle pina colada kädessä aurinkoa palvomaan ja välillä uimaan pulahtamassa, aahh, en malta odottaa!!!! Tänä kesä aion olla parhaassa bikinikunnossa ikinä. Kyllä, treenit on jo aloitettu ja karkkilakko tehty. Salilla pitää käydä huhkimassa ja olen varma, että kesän koittaessa salilla aherretut tunnit ovat vaivan arvoisia ja kiitän itseäni niistä :)Ja tietenkään yhtään ei haittaa, että Mallorcan shoppailu mahdollisuudet on aika buenot. Joka lomalla täytyy ihan pikkasen päästä shoppaamaan. Niin ja juuri kun pääsin tässä edellisessä postauksessa kehumasta, että ei ole mitään matkakuumetta, joopa joo... Ei pitäisi kehuskella etukäteen mitään ;) Näin siinä sitä sitten käy. Mutta enpäs valita, pitää olla jotain kivaa aina tiedossa ja odotettavissa! Matkaopaskin on sananmukaisesti tälle reissulle jo paikan päällä odottamassa (paikallista sisäpiirin tietoa toivottavasti luvassa ja ehkäpä hyviä bileitä ;).

Anteeksi kaikki jotka eivät halua matkakuumetta, nyt on ihan pakko, siis ihan pakko pikkasen fiilistellä jo tulevaa reissua ja kesää!

2 kommenttia:

  1. Reissuissa niiden odottaminen on lähes yhtä kivaa, ku itte reissu. Mulla on hiihtolomalla Tku ja Hki ohjelmassa ja ulkomaanreissujen puutteessa neki käy hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, reissujen odottaminen ja suunnittelu on ainakin puolet huvista, se tunne kun tietää, että kaikki kiva on edessä :) Ja kyllä kotimaanreissut auttaa matkakuumeeseen ja niiden yksi parhaista puolista on, että näkee tuttuja ihmisiä!

      Poista