7. heinäkuuta 2014

Lauantai biisejä ja kirsikkahilloo

Ciao beibet!
 
Mä alan jo asennoitumaan tulevaan Italian viikkoon, enkä kohta malta pysyä pöksyissäni!! Yritän hillitä innostusta, ettei kaikki kyllästy mun juttuihin, kun alan muistutaa kohta juuttunutta levyä Italia, Slovakia, Itävälta jutuillani. Erityisosaamistani tällä hetkellä on kaikki euroopan halppislentoyhtiöt ja niiden reitit kaupunkien välillä. Myös juna ja bussireitit on hyvin hallussa :) Joten vielä mä yritän säästää teidätkin näiltä matka jorinoilta. Ens viikolla en kyllä enää varmaan pysty siihen, nytkin tekee tiukkaa :) Sitä ennen kuitenkin muutama biisi joiden siivittämänä voi jatkaa lauantain viettoa.
 
 
 
 
Tänään myös päivän asu muuten on kesäisen kepeä mekko. Vielä vähän Skumppaa ajattelin tänään kilistellä illalla, kun tänään oli operaatio hilloprojekti (niin, niitä kirsikoita mulla oli vaatimattomat viis kiloa, lähti jotenkin vähän lapasesta). Kun niistä kivet sain poistettua, oli hyvä ettei järkikin ollut lähtenyt sen nysväämisen jälkeen. Mutta nyt on hilloa!! 
 
 

 

Ja voila! Siinäun kirsikkavanilja hilloa valmiina. Tätähän oli vasta eka erä, näitä tuli tehtyä useempi, ku ei oo isompaa kattilaa.

Eilen testattiin lattolaituri, kun mä en ole muka ehtinyt koko kesänä sinne vielä (en tiedä  mikä mun selitys on, etten 'muka' ole ehtinyt). Oli vähän kuitenkin viileetä ja mekolla illalla meinas tulla oikein kylmä. Onneks viltit lämmitti. Ainut vaan, et tää suomalainen palvelukulttuuri on kyllä niin perseestä. Meidän viereises pöydässä oli porukka, joka tilas meidän aikana jo kolme pulloa möetin shamppanjaa ja heillä oli koirat mukana. Yks heistä kysyi tarjoilijalta, et onks heillä koiran keksejä, nii tää tarjoilija kertoi, et joo voi tuolta tiskiltä käydä hakemassa... Ööö, terassi oli siihen aikaan melko tyhjä, tarjoilijoilla ei todellakaan ollut kiire (ehtivät nojailla tiskiin) niin tälle tarjoilijalle ei tullut mieleenkään, et hei nää tyypit on hyviä asiakkaita (ostavat kallista shamppanjaa pullokaupalla) että minäpä haen heille muutaman koirankeksin kun tässä ei ole kiire ja palven asiakasta! Ai että mua aina alkaa ärsyttämään tää suomalainen palvelukulttuuri kun eihän täällä oikeesti saa mitään palvelua missään! Kahviloissakin saat ite kantaa astiat pöytään ja likaiset pois ja maksaa siitä latesta vähintään neljä euroa!! Ja kun meet syömään jonnekkin niin palvelu on hidasta ja monesti epäystävällistä. Ja laadusta tai mausta en viitsi edes sanoa mitään.
 


1 kommentti:

  1. Juu, musta ulkomailla on parasta, että voi vaan lösähtää kahvilan/ravintolan tuoliin, tilata ja nauttia!

    VastaaPoista