21. elokuuta 2014

New Hair ja silleen

Uusi tukka kuulkaas! Ja voi hitsi miten se aina vaan piristää! Tuntuu taas kotoisalta kun sai tämän reuhkan kuntoon ja suhtkoht ihmismäiseksi. Taas jaksaa tätä paremmin laittaakin aamuisin (no ainakin ehkä viikon ;), kun on edes jotain toivoa saada se kivan näköiseksi. Taaskaan mun luottokampaaja ei pettänyt odotuksia.

Tiedättekö jos kampaaja on karmea? Kuinka se voi pilata hiukset pitkäksi aikaa. Mulle kerran kävi ihan paskasti kampaajalla ja sain väriksi kusenkeltaisen. Muutaman kerran on käynyt niin, et kampaaja on leikannut tukan liian lyhyeksi ja ihan liian kerroksittain. Kiva sit kun ne lyhimmät on hiukset on tuol lyhyen polkan tasolla ja oot kasvattamassa pitkää tukkaa?!? Näistä muutamista kerroista viisastuneena osaan arvostaa hyvää kampaajaa, joka osaa kuunnella mitä asiakas tahtoo, eikä vain toteuta omaa näkemystään mistään välittämättä. Ja joka vielä on hyvä leikkaamaan ja osaa katsoa mikä mulle sopii, eikä tarvi pelätä saavansa jotain karmeaa mummotukkaa! Onneksi oon nyt kahdeksan Helsingissä asutun vuoden jälkeen löytänyt oman luottokampaajan, enkä kyllä sitä hevin vaihda!!

Aikoinaan neljä vuotta sitten tästä mustasta väristä lähdettiin, välillä oltiin punapäisiä ja tähän blodiin väriin on tultu takas.

 Ateenassa 2010
 
 Malaga 2012
 
Ja Venetsia 2014

Päivän asut on alkaneet mekkojen ja hameiden jälkeen painottua viilenevien kelien myötä enemmän housu ja jakku linjalle. Eipä kyllä tarvi enää montaa päivää odotella, että pääsee taas käyttämään mekkoja, hameita ja bikineitä, nimittäin Mallorca kutsuu ens tiistaina. Ellei se helkkarin vuori Islannissa räjähdä sitä ennen ja sylje tuhkansa taas lentomatkustajien kiusaksi taivaalle. Alla muuten asukuviin on päässyt mun valkoinen furlan käsilaukku joka on niin ikään Italian niitä Italian löytöjä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti