19. elokuuta 2015

Flow -free

Otsikosta voitte päätellä, että vapautan teidät flow postauksesta. Olin kyllä kyseisessä tapahtumassa, mutta koska itseänikin jo ärsyttää se, miten kaikilla on hehkutuspostaus sieltä, niin jätän väliin. Ok, ihan kiva festari, mutta camoon, muut festarit on varmasti ihan yhtä kivoja, ei tää nyt mikään niin spesiaali ole!

Sen sijaan, matkakuume alkaa nostaa päätään ja Esta-luvat on uusittu. Uuden asunnon sisustus projekti on edennyt, hitasasti, mutta edennyt kuitenkin. Hyllyjä ja maalia vielä jossain määrin puuttuu ja täydellisen lipaston metsästys on käynnissä. Bo concept on seuraavana stekkauslistalla. Jotenkin hairahduin ostamaan myös desingvessaharjan (!!!) Joo, pitäkää hulluna, pidän itsekin. Kuka urpo maksaa muka vessaharjasta seitsemän kymppiä? No minä!! Kyllä, saatan mennä tutkituttamaan pääni... Toisekseen vielä kertoo sen?!? 

Kun tämä puhelin nyt taas suostuu toimimaan, uskaltaa muutaman kuvan tähän ladata tännekin. Tämä puhelimen totaali sekoaminen onkin sitten ihan oma juttunsa, koettu nyt sekin. Siinä muuten meinasi seota ja saada itku-potku-raivarit myös omistaja, kun puhelin alkoi elää ihan omaa elämäänsä ja päätti iloisesti tiltata totaalisesti. Suostui sentään palaamaan elävien kirjoihin kunnon buuttauksen jälkeen (sentään palasi!). Mitään vikaahan ei omistajassa ole ollut, saattaa olla, että puhelin oli sammuttu ehkä joskus huhti-toukokuussa... Asioillahan ei tietenkään ollut mitään tekemistä keskenään...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti