11. maaliskuuta 2014

Äkkilähtö kevääseen

En voisi olla tyytyväisempi ulkona valitsevaan säätilaan. Kevät on etuajassa ja antaa lupauksia jo kesästä. Siitä syystä huomaan pukeutumisen muuttuvan kepeämpään ja keväisempään suuntaan. Vielä en itse olekuitenkaan uskaltanut kaivaa kevät ja kesäkenkiä varastosta jalkaan, kuten rohkeimmat näyttävät tehneen. Katukuvassa on alkanut vilistä ballerinoja ja avokkaita vaikka on vasta maaliskuun alkupuolisko! Ihan vähän pelottaa takatalvi, mutta luotan siihen, että sitä ei tule. Ja jos nyt vappuna sattuu lunta tai räntää satamaan, minäpä olen varautunut siihen ja ihan varmuuden vuoksi suuntaan silloin Barcelonaan. Muutama vuosi on viime vierailusta Barcelonaa vierähtänyt, joten onhan se aikakin lähteä taas moikkaan Barcaa. Aikasemmin kirjoitinkin siitä, että haluan ennen Mallorcaa lähteä jonnekin viettämään pitkää viikonloppua ja tämä tuli kuin tilauksesta, viisi päivää vappuna Barcelonassa, nyt vain toivotaan sinne silloin superhelleaaltoa ;) Vaikka suunnitelmissa ei ollut lähteä suuri Barcelonaan, eikä se ollut listalla, johtuen siitä, että olen siellä jo kahteen kertaan käynyt, niin se ei estä saamasta erittäin nopeeta ideaa lähteä sinne!
 
Mutta palatakseni siihen aiheeseen, mistä alunperian oli aikomus postaus tehdä, ennen harhateille joutumista eli kevät vaatteisiin.
 
Olen selannut Mangon nettisivuja ja löytänyt ihan älyttömän mageita mekkoja ja paitoja. Löysin ihanat haalarit, vaikka normaalisti suhtaudun haalareihin hieman nihkeäti, mutta nämä alla olevat mangon haalarit näyttävät mageita, ainakin mallin päällä. Nuo voisin käydä testaamassa, jos istuisivat munkin päälle.
 
 
 
 
 
 
Kuvat ja vaatteet Mango

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti