7. maaliskuuta 2014

Kesäinspiraatioita


     Eksyin H&M:n verkkokaupan sivuille eilen, koska Henkkamaukalla lanseerattiin uusi mallisto myyntiin. Vaaleata sifonkitunikkaa olen katsellut sillä silmällä ja odottanut milloin se tulee myyntiin. Ja kävin heti iskemässä siihen kynteni nettikaupassa, koska mallisto ei tule myyntiin kuin Helsinkiin ja Tampereelle sekä nettiin. Muutakin kyllä ostoskoriin eksyi kuin pelkkä tunikka. Tuon tunikan selkäpuoli oli oikeastaan se juttu, miksi se on mielestäni kiva. Alas uurrettu pääntie selän puolella jättää selän näkyvin ja satun nyt vain tykkäämään avoselkäisistä vaatteista. Nyt vain tarvitsee odotella sen kevään ja kesän tuloa. Itse ajattelin tuota tunikkaa kyllä käyttää pillifarkkujen kanssa, mutta ehkä Espanjan lämmössä voi testata mekkonakin?!? Paitsi näillä mun jaloilla ja pituudella tuo tunikka voipi kyllä olla ihan hiton lyhyt. Kokeilemallahan se sitten selviää.

Muutenkin inspiraatioita kesään alkaa auringon valon lisääntyessä tulla. Voi varmaan pian alkaa heräillä talvihorroksesta taas :)

Kuvat eivät jostain syystä tänään meinanneet näkyä ollenkaan ja nyt kun sain vihdoin osan kuvista näkymään, niin ovat miten sattuu ja väärissä paikoissa ja väärän kokoisina ja osa ei vieläkään näy, mutta ne nyt eivät suostu asettumaan, joten näillä mennään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti