24. huhtikuuta 2014

Kevään eka tennaritytön julkiesiintyminen

Okei, syksyllä kirjoitin, et oon haksahtanut korkkareista vaihtamaan tennareihin huolestuttavan usein. Toimituksen huom! siis en varmaan viiteen vuoteen omistanut edes tennareita. Ja suurinpiirtein aina, siis melkein aina, mulla oli korolliset kengät jalassa. Saappaat, avokkaat, sandaleitit, nilkkurit ja aina koroilla. Siks oonkin vähän ehkä huolestunut tästä nyky suuntauksesta, että omistan jo muutaman parin ballerinoja, tennareita ja jotku mitkälie matalat siistit kevätkengät ja talvella sorruin uggeihin ja suht mataliin saappaisiin. Vielä en oo kuitenkaan huolestunut, koska edelleen omistan erittäin suuren määrän kenkiä ihan reilulla korolla. Siis korkokengiksi mä en laske mitään alle 5 cm olevia korkoja. Ne kuluuvat kategoriaan matalat kengät. Mutta nyt kun kevät on virallisesti jo melkein kesä, on valkoisten tennareiden kausi avattu.


Olen muuten ensimmäistä kertaa elämässäni vaivautunut ostamaan puhelimelle suojakuoren. Tämä projekti on ollut tavoitteena jo ainakin kolme vuotta, mutta nyt ihan sattumalta onnistuin löytämään kivan puhelimen suojan ja se tuli kasaan kautta sitten mukaan. Väri kivan pirteä ja toi ei oo liian bling eikä tylsä vaan just mun tyylinen. Näin vaan kolmen vuoden jälkeen se täydellinen puhelimen suoja tuli ihan sattumalta vastaan. 
 
 


Mä olen menossa mun kaverin luo kyläilemään ja oli pakko napata matkalla kimppu tulppaaneja mukaan. Lilat tulppaanit on ihan mun suosikkeja. Mä rakastan liloja tulppaaneja, kaikista väreistä ne on aina ollu mun suosikkeja. Kestokukista orkkideat ovat ihan ykkösiä, niitä löytyy multa ikkunalaudat täynnä.

2 kommenttia:

  1. Hmm... olipas aika kivat noi sun valkoset tennarit... Mistä oot ostanu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saksasta löytyivät. Ostin vaan numeroo liian isot, mut pohjallisen kanssa ovat nyt paremmat.

      Poista