25. heinäkuuta 2014

Väsynyt lomareissaaja palannut

Kaikki varmasti arvasivat jo otsikosta, et loma loppui ja arki koitti taas. Edellis yönä puol kahdelta pääsin takas himaan ja seuraavana päivänä virkeänä (superväsyneenä) töihin. Nyt oli ehkä yksi parhaista lomista! Tahti oli tiukka, mut ketä se nyt muka haittaa, jos hotellilla just ja just ehtii vain käydä nukkumassa ja välillä ei edes tukkaa kerkee pestä. Nähtävää ja koettavaa oli vain niin paljon ja me haluttiin ottaa kaikki mahdollinen irti. Italiaan jäi hirveä palo takaisin, eikä wien ja Bratislava kyllä yhtään hävinneet ihanuudesta Italialle. Eli pitää alkaa suunnitella uutta reissua Italian suuntaan. Mutta suomi yllätti kerrankin positiivisesti, nimittäin kun pääsi lentokentän ovista ulos niin yölläkin oli lämmintä!!!! Ja hellelukemia säätiedot näyttivät viikonloppullekin. Eilen ja edellis yönä mä jopa nautin ulkona bussin odottelusta. Ei haitannut yhtään grillibileiden jälkeen venata kymmen minsaa bussia. 

Oli ihan superrentouttava loma, vaikka siellä ei löhöilyyn käytetty yhtään aikaa. Niin aivot lepäsi ja jotenkin sitä koko kaks viikkoa tehtiin juuri sitä mitä haluttiin ja nautittiin. Pitkästä aikaa on oikeesti levännyt olo. Matkamuistoksi raahasin joka paikasta kaupunkikirjan. Mä en halua raahata mitään turustikrääsää, niin joskus aikoinaan keksin loistavan idean, et kirjathan just hyvä muisto. Nyt mä en oo yhtään varma oliko idea hyvä, koska jumankauta ne kyllä painaa ihan syntisesti. Kaveri on ollut fiksumpi ja alkanut keräämään matkamuistoks magneetteja, vähän kevyempi ja helpompi raahata Suomeen.

Blogi on nyt jäänyt loman ajaksi hunningolle, mutta ens viikolla viimestään lisää reussukuvia. Tänään pitää singahtaa Turkuun käymään dbtl:ssä. En aikonut lähteä sinne, mutta kuinkas sit taas kävikään. Kyl se ton pyykkäämisen voittaa :D Nyt muutama kuva reissusta Gardajärven liepeiltä ja josko nämä kuvatkin nyt päivittyisivät tänne vihdoinkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti